About me

Mijn motto is "Doe waar je van houdt en stop nooit". Ik heb zwemmen snorkelen voor 30 jaar, maar in de afgelopen twee jaar heb ik besloten om terug te gaan naar school en een schrijver te worden. Ik wil deze blog gebruiken om mezelf in contact te houden met de oceaan, ik hou van de foto's, de verhalen, de verhalen en het plezier.

Wat zijn enkele van je favoriete snorkelfoto's? Heb je ooit nog eens andere snorkelavonturen gedaan? Ik heb snorkelen voor ongeveer 8 jaar nu, maar ik begon met mijn oudere broer op de leeftijd van 3 en nog steeds snorkelen en wonen op het strand toen ik 12 jaar oud was, dus ik heb gedaan wat snorkelen avonturen sinds ik op de middelbare school was. Mijn meest recente avontuur was het doen van de "Nordic Snorkelling Series", ik snorkelled voor drie maanden van april tot juni, het was vrij geweldig, dus ik heb veel verschillende snorkelavonturen in mijn leven gedaan, maar deze kan ik zeker zeggen is mijn favoriet! Waar heb je leren snorkelen? Ik begon door te spelen met andere kinderen, dan heb ik een aantal van mijn klasgenoten die een beetje meer serieus over zwemmen waren, dus ik was altijd in staat om te snorkelen met hen en doen het voor de lol.

Wat ik leuk vind

Mijn passie is om de snorkelwereld te delen en te inspireren om te groeien en interessanter te worden. Als je mijn berichten leuk vindt, deel ze dan met je vrienden! Je me ook leuk vinden en volgen op Instagram om meer updates te krijgen. Ik ben erg blij om u op deze blog, ik hoop dat je geniet van wat je leest! :)

Dit is een groot artikel en het is niet mijn favoriete onderdeel. Het belangrijkste doel van dit artikel is om u te introduceren over de snorkeluitrusting die ik heb gebruikt in mijn carrière. U al mijn spullen op mijn versnelling pagina of u mij volgen op Facebook te worden aangemeld wanneer er nieuwe berichten komen.

Veel mensen vragen me wat snorkelen om meer te snorkelen, maar ik zou ook graag een snorkel aanbevelen aan iedereen die wil leren snorkelen.

Ik heb veel ervaring omdat ik een snorkelaar ben. Ik heb tijd doorgebracht in veel verschillende plaatsen en ik hou van verkennen. Ik heb ook naar de beroemde stranden geweest en ik kan zeggen dat deze stranden zijn mooi en vele malen het water is kalm. U zwemmen en snorkelen op dezelfde plaats. Voor meer foto's van de beroemde stranden van Nederland klik hier.

Mijn familie komt uit Noord-Nederland en ik ben opgegroeid in een klein dorpje in de stad Rotterdam. Voor mij is de schoonheid van het platteland een van mijn favoriete delen van de wereld. Als ik de kans heb om te reizen vind ik het vaak leuk om te snorkelen met mijn ouders en ook met mijn hond. Mijn ouders zijn altijd in contact met hun vrienden van over de hele wereld en ik ben ook in staat om ze te bezoeken in de VS en het Verenigd Koninkrijk.

Mijn Ebook, dat España's snorkelgids wordt genoemd, is te vinden in de winkel onder Snorkelen, of je het kopen op Amazon, waar je het kopen.

Laten we het er nu over hebben! Wat ik onlangs heb gedaan is snorkelen voor de laatste twee dagen en ik besloot te gaan met een vroege ochtend snorkelen reis in Eureka, Californië. Ik arriveerde op de dag van het snorkelen set-up in het Eureka Bay Marine Park rond 8 :00 am. Ik kwam er van een paar uur eerder met de bus, aangezien snorkelen vistuig erg duur op het eiland Californië is. Hier zijn de tweedaagse route van de snorkelset-up: Snorkelen set-up De eerste ochtend, kreeg ik naar mijn hotel ( ik was in een grote kamer en kreeg een kamer in een klein hotel). Er waren enkele andere snorkelaars dat naar het hotel op de eerste ochtend kwam, dus ik naar hen te gaan besloten en hen uit te nodigen.

In sociale media, vindt u mij tweeting over snorkelen, en je ook vinden me op de loer op de forums.

Ik ben een autodidact snorkelaar en zijn sinds 2002. Mijn passie is duiken, snorkelen en snorkelen spullen. Ik ben een gecertificeerde en ervaren snorkelaar met de snorkelcertificering van The Snorkelling Society of America. Ik hou van reizen, nieuwe mensen ontmoeten, de wereld verkennen en ervaren door snorkelen, snorkeluitrusting en snorkelactiviteiten. Ik werk hard om te reizen en snorkelen op een gezonde en veilige manier. Ik heb veel gereisd in het Verenigd Koninkrijk, Australië en Nieuw-Zeeland. Mijn laatste reis in 2014 was het 5e jaar dat ik snorkelen in de Malediven en de Bahama's. Ik woon in Zuid-Afrika, waar ik momenteel werkzaam ben als webdesigner. Ik hou van wonen en reizen en ik ben altijd in voor een ontspannen en leuke tijd.