contacteer mij

Contact Form

Vermeld altijd uw volledige naam, locatie en e-mail in uw bericht.

Vertel me alsjeblieft over je ervaring en de spullen die je gebruikte. Als u een snorkelset met een vaste kop of snorkelspoel gebruikt, vermeld dat dan in de beschrijving. Als je niet weet waar je een snorkelset kopen, neem dan je locatie en e-mail op. Ik hoor graag van je. Ik hoop je over een tijdje in een snorkel te zien. Als u een newbie of een expert, aarzel dan niet om met ons mee. Wij zijn gevestigd op het North Cebu strand in Bicol City, aan de zuidkust van Cebu eiland, ongeveer 15 minuten van Iloilo (de stad). Mijn favoriete onderdeel is het uitzicht vanaf het strand, omdat het zo rustig en rustig is. De zee is altijd een kalme, heldere en rustige en mooie. Ik hou ook van het feit dat ik altijd omringd ben door de zee, niet ver van de kust. Ik wil ook graag het water van dichtbij bekijken.

Ik ben erg druk met mijn werk en hebben om veel berichten en artikelen te schrijven. Ik weet niet wat ik moet doen, dus laat het me weten.

Ik schrijf ook soms gidsen of gidsen over snorkeluitrusting en hoe je goede resultaten krijgen. Ik hou van snorkelen en ik hou van het krijgen van goede resultaten! Ik heb geen speciale interesse in snorkelen, alleen snorkelen vistuig! In het begin was ik gewoon een hobbyist, maar na het zien van de voordelen van snorkelen, heb ik besloten om mijn eigen spullen te maken. Na een jaar van het bouwen van deze versnelling, heb ik eindelijk geperfectioneerd en ik zou graag deze informatie te delen met jullie allemaal. Mijn spullen is zeer betrouwbaar en het heeft veel waarde. De prijs is niet veel meer dan veel andere kits en het is zeer eenvoudig samen te stellen. Voor degenen die nieuw zijn om te snorkelen, deze set bestaat uit de meest elementaire snorkel.

Opening Hours

  • Maandag: 06:00 - 16:00
  • Dinsdag: 07:15 - 17:00
  • Woensdag: 07:30 - 17:30
  • Donderdag: 09:00 - 19:00
  • Vrijdag: 09:30 - 18:30
  • Zaterdag: 09:00 - 16:30