Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen voor snorkelsets?

Dit is niet omdat de fabrikant van de set is de verkoop van het tegen een korting, maar omdat een paar leveranciers blijven verkopen van een bepaalde set op een enorme korting. Het feit dat er zo veel verkopers maakt het moeilijk voor de consument om een prijs te bepalen. Dit is een van de redenen waarom de prijzen variëren zo veel. De tweede reden is dat er veel producten en verschillende soorten snorkeluitrusting zijn, en hetzelfde type snorkelset kan verschillende kwaliteiten hebben dan een andere fabrikant. Ik adviseer altijd dat consumenten kopen een set van een bedrijf dat is een bekende hoeveelheid en kennen hun producten goed. Ik weet dat de prijzen in de markt zijn altijd lager dan de werkelijke kosten van de snorkelen set. Er zijn verschillende leveranciers die snorkelsets verkopen, maar ze verkopen allemaal tegen een veel lagere prijs dan ze de apparatuur daadwerkelijk verkopen.

Er zijn drie grote snorkelretailers: B&M B&M is een bekend snorkelbedrijf. Het merk heeft een hoge reputatie, en ze verkopen een verscheidenheid aan snorkeluitrusting. B&M maakt zowel traditionele snorkelsets als nieuwe soorten apparatuur (zoals de SnorkelTec). Het heeft een zeer grote selectie van snorkel sets, maar de prijzen zijn nog steeds een beetje duur voor de apparatuur. B&M verkoopt ook al een tijdje snorkeluitrusting onder het merk Snorkelling-X, maar kondigde onlangs aan failliet te gaan. Ze staan bekend om hun betaalbare en relatief goede kwaliteit producten. Wat zijn de beste snorkelsets voor mij? B&M verkoopt een verscheidenheid aan andere snorkeluitrusting. Dit maakt het zeker beter dan snorkelspullen. U zoeken naar hun merknaam op eBay en Amazon. Een paar maanden geleden bestelde ik een aantal van hun snorkelsets bij B&M. De snorkel die ik kocht is de "Crown" serie, en het wordt geleverd met de C20. Deze snorkelset is geweldig om te snorkelen in de open oceaan, en ik denk dat het een geweldige snorkelset is voor snorkelaars die diepzeevissen op kleine boten willen verkennen.

De crown snorkelset is de best verkochte snorkel van B&M en ze verkopen het onder verschillende merken. De snorkelset van B&M bevat een grote, stevige snorkel en de C20 wordt geleverd met een snorkelpomp. De snorkel is klein en licht, en is ontworpen om te worden gebruikt met een lichte en zeer stevige lijn. De snorkel is zeer nuttig voor snorkelen in de oceaan. In het bijzonder, het maakt een geweldige eerste snorkel voor beginners, want het biedt u een goed uitgangspunt om te beginnen met snorkelen als een oceaan-going activiteit. Bij het gebruik van de snorkel, zorg ervoor dat je altijd iets zwaars (zoals een lijn of een lijn anker) om u te helpen rechtop te blijven als je snorkelen. Zorg er ook voor dat je op zijn minst een soort gewicht hebt om je stabiel en evenwichtig te houden, zoals een lijn. Als de snorkel zwaar is, zult u zeker veel trillingen voelen wanneer u snorkelt. Daarom is het erg belangrijk dat je nooit je gewicht op de achterkant van de snorkel legt. Ik ben echt onder de indruk van de snorkel ontwerp. Het is extreem licht en compact. De snorkel is gemaakt van een waterdicht materiaal en is extreem licht, met een gewicht minder dan de andere twee modellen. De snorkel ziet er erg mooi en de lijnen zijn zeer schoon. De snorkel heeft een ingebouwde regulator waardoor het nog stiller is. Deze snorkel is zo stil dat wanneer het leeg is het minstens een minuut stil zal blijven. De waterbestendigheid bedraagt 1,5 m.